Evenimente de actualitate 


 NOU! In perioada  25 SEPTEMBRIE 2017 - 28 SEPTEMBRIE 2017 va avea loc o noua sesiune de refacere credite, pentru toti anii de studiu, toate specializarile si formele de invatamant.


ANUNȚ IMPORTANT

 

în atenția candidaților admiși la studii universitare de licența

Anul I (2017-2018)

Programele de studii: Drept și Administrație Publică

 

 

În perioada 25-28 septembrie 2017, Facultatea de Drept și Științe Administrative organizează ”Săptămâna introductivă” dedicată studenților din anul I, în care sunteți invitați să participați la activități de consiliere dedicate integrării în viața academică și adaptării la specificul învățării în universitate.

PROGRAM:

 

Luni, 25 septembrie

10.00 – 13.00 – Prezentarea programelor de studii și a corpului profesoral; cunoașterea sistemului tutorial și a tutorilor de an (Amfiteatrul ”Paraschiv Vagu”, campus universitar, corpul B, parter).

Marți, 26 septembrie
10.00 – 13.00Prezentarea activităților didactice specifice, a serviciilor de suport (administrative, de bibliotecă etc.) și a principalelor reglementări / documente ce vizează activitatea studentului (Sala 213, campus universitar, corpul B, etaj 2).

Miercuri, 27 septembrie
10.00 – 13.00Popularizarea formelor de implicare în activități extracuriculare și a oportunităților de carieră: prezentarea proiectelor derulate în parteneriat cu Centrul de Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița; prezentarea Ligii Studenților din Universitatea Valahia din Târgoviște; prezentarea Biroului de Consiliere, Orientare în Carieră și Legătura cu Mediul Economic; întâlnire cu practicieni în domeniu (Sala 213, campus universitar, corpul B, etaj 2).

Joi, 28 septembrie
10.00 – 11.00Prezentarea orarului activităților didactice (Sala 213, campus universitar, corpul B, etaj 2).
11.00 – 13.00 – Vizită în campusul universității.

Vineri, 29 septembrie 2017, ora 11.00 în Amfiteatrul Grecesc din campusul universității va avea loc deschiderea festivă a anului universitar
2017-2018.


 NOU! Modificarea calendarului de admitere - sesiunea septembrie 2017, AICI 

NOU! Proba orală a examenului de admitere la programele de

studiu de master - Interviul profesional, se va sustine in data de 25 septembrie 2017, ora 13.00, in Campusul universitar, corpul B, sala 214 si sala 201


 

Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, din cadrul prestigioasei universitati VALAHIA din Targoviste, asigura o pregatire academica de inalta tinuta in domeniul stiintelor juridice si administrative.

Oferta educationala a facultatii este concretizata atat prin programele de studii de licenta, Drept si Administratie publica, invatamant cu frecventa si invatamant la distanta, cat si prin programele de studii de masterat, Dreptul afacerilor si Administratie publica europeana, programe de studii acreditate ARACIS.

Activitatea didactica este desfasurata de cadre didactice valoroase, cu vizibilitate nationala si internationala, in acord cu planurile de invatamant adaptate permanent cerintelor actuale europene si conectate la sistemul european de credite transferabile.

Cercetarea stiintifica este ilustrata de revista Valahia University Law Study, publicatie indexata in baze de date internationale, Centrul de cercetari in Stiinte Sociale si de numeroasele manifestari stiintifice nationale si internationale organizate de facultatea noastra.

De asemenea, relatiile de colaborare cu institutii similare din tara si strainatate, cu diverse autoritati si organizatii profesionale dar si cu edituri de referinta din tara, definesc preocuparea fundamentala de a forma specialisti cu inalta calificare, conferind eficienta si prestigiu activitatii desfasurata in cadrul facultatii. 

 

 
 
FaLang translation system by Faboba