WhatsApp Image 2020 05 23 at 13.50.06

 

 Conferinta Internationala SOCIETATEA INTEMEIATA PE CUNOASTERE. Norme, valori si repere contemporane, 23- 24 octombrie 2020 

Invitatie  Invitation

Formular de inscriere / Registration form 

Article template

Evenimente asociate conferintei

Workshop cu tema: Profesiile juridice liberale. Provocări actuale - RO / EN

Workshop cu tema: Siguranța pe drumurile publice într-o perspectivă multidisciplinară - RO / EN


ANUNȚ IMPORTANT

Structura semestrului II al anului universitar 2019-2020


Conform structurii anului universitar 2019-2020, în perioada 25.05.2020 - 05.06.2020, se va desfasura online sesiunea de refacere credite, pentru toti anii universitari (I, II şi III LICENTA şi I, II MASTER).

Pentru a va putea inscrie la restante, va rugam sa completati si sa semnati cererea tip pe care o gasiti atașată, insotita de dovada efectuarii platii examenelor restante, dupa care, o sa le trimiteti pe mail-ul facultatii (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Taxa trebuie achitata online intr-unul din conturile de mai jos cu mentiunea ca pe ordinul de plata sa treceti obligatoriu: CNPnume/prenume student (din catalog), Facultatea, specializarea, an de studiu, tip taxa (restanta), disciplina, din ce an universitar este restanta, anul scolar cand s-a facut disciplina, toate prescurtat.

Contul în care se poate efectua plata:

  • Cont Trezorerie RO81TREZ27120F330500XXXX
  • Cont BCR RO70RNCB0128045419210107

- Cod fiscal al institutiei: 4279685

 

REFACERE CREDITE ONLINE 25 MAI-5 IUNIE
Cerere sustinere restante

 


Conferința internațională 

Datorită situației create de virusul CONVID 19 și a măsurilor de securitate impuse de autorități, împreună cu ceilalți parteneri am decis amânarea Conferinței pentru toamna anului 2020.
Vom face în timp util anunțul privind perioada de desfășurare a evenimentului.
Comitetul de organizare

 

70 YEARS FROM THE FIRST LABOR CODE IN ROMANIA

15-16 mai 2020

Registration form


     Facultatea de Drept şi Știinţe Administrative este una dintre facultățile emblematice ale Universității ”Valahia” din Târgoviște, universitate de stat acreditată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul Grad de Încredere Ridicat, cel mai înalt calificativ care poate fi acordat unei universități în România. 
    Continuând tradiția primei școli de învăţământ superior din Muntenia, “Schola Graeca et Latina” (1646–1652), înfiinţată în timpul domnitorului Matei Basarab, Universitatea ”Valahia„ din Târgoviște, în cei 25 de ani de la înființare (1992),  a reușit să devină o instituţie de prestigiu în spațiul universitar românesc, cu vocaţie europeană, care contribuie la dezvoltarea vieţii economice, sociale, politice şi culturale din fosta capitală a Ţării Româneşti.
Indreptarea legii
    Leagăn al culturii şi spiritualităţii româneşti, oraşul Târgovişte a constituit de-a lungul timpului un nucleu activ de dezvoltare a învăţământului umanist, aici fiind tipărite primele lucrări în limba română, dar şi reprezentativa lucrare „Îndreptarea legii” (1652), unul dintre primele coduri de legi din Europa redactate într-o limbă naţională. Ca răspuns la o îndelungată tradiție culturală, la distanță în timp, în contextul profundelor transformări politice şi sociale care au marcat România la începutul anilor 1990, avea să se nască școala juridică și administrativă târgovișteană.
   Încă de la înființare, facultatea și-a propus și promovează un proces de învăţământ de înaltă calitate, modern, orientat spre studenţi şi spre rezultatele învăţării, susţinut de resurse umane înalt calificate şi de o înfrastructură la nivelul standardelor internaţionale în domeniu.

 De peste două decenii, Facultatea de Drept şi Știinţe Administrative formează specialişti în domeniul juridic şi al ştiinţelor administrative, mulți dintre aceștia fiind astăzi nume sonore în domeniile lor de specializare, ocupând poziții-cheie în mediul profesional și/sau în viața publică.

   Astăzi, Facultatea de Drept și Științe Administrative oferă programe de pregătire universitară - studii de licență și master, in regim cu frecvență (IF) și la distanță (ID), acreditate ARACIS:

•     programe de studii universitare de licență - ”Drept” (IF și ID) și "Administratie publică" (IF);

•     programe de studii universitare de master - "Dreptul afacerilor" (IF) și "Administratie publică europeană" (IF).

   În funcție de programul de studii ales, absolvenții noștri pot poţi exercita o profesie juridică din sistemul justiției sau din alte domenii ale vieții publice (judecător, procuror, avocat, notar, consilier juridic șa.), pot fi funcţionari publici în administraţia publică din România (la nivel central sau local) sau în instituţii ale Uniunii Europene ori pot îmbrățișa o carieră în domeniul învățământului superior sau în cercetarea științifică.

 

 
 


FaLang translation system by Faboba