ANUNȚ IMPORTANT

 

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de urgență în România, pe perioada suspendării activităților didactice și administrative, comunicarea și corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se vor realiza telefonic, la numărul de telefon 0769076855și prin e–mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

La adresa de e-mail menționată se vor putea transmite orice solicitări din partea dumneavoastră (cereri pentru adeverințe/alte documente de evidență școlară, documente care compun dosarele de bursă, alte informații), evitând astfel contactul direct.

Dosarele de bursă socială trebuie completate corect și integral, fiecare document din dosar urmând a fi scanat și transmis pe adresa de email indicată. La reluarea activității directe, studenții solicitanți vor depune la secretariat dosarul cu documentele în original.

Pentru definitivarea situației privind acordarea BURSELOR SOCIALE în acest semestru, vă rugam să transmiteți documentele până cel mai târziu MIERCURI, 25 MARTIE 2020, ora 16.00.

Vă mulțumim!

Stay at home”și FIȚI SĂNĂTOȘI!

 

 

 

 

Conferinta Internationala SOCIETATEA INTEMEIATA PE CUNOASTERE. Norme, valori si repere contemporane, 5- 6 iunie 2020 

Invitatie  Invitation

Formular de inscriere / Registration form 

Article template 

Evenimente asociate conferintei

Workshop cu tema: Profesiile juridice liberale. Provocări actuale - RO / EN

Workshop cu tema: Siguranța pe drumurile publice într-o perspectivă multidisciplinară - RO / EN


Conferința internațională

 

Datorită situației create de virusul CONVID 19 și a măsurilor de securitate impuse de autorități, împreună cu ceilalți parteneri am decis amânarea Conferinței pentru toamna anului 2020.
Vom face în timp util anunțul privind perioada de desfășurare a evenimentului.
Comitetul de organizare

 

70 YEARS FROM THE FIRST LABOR CODE IN ROMANIA

15-16 mai 2020

Registration form


     Facultatea de Drept şi Știinţe Administrative este una dintre facultățile emblematice ale Universității ”Valahia” din Târgoviște, universitate de stat acreditată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul Grad de Încredere Ridicat, cel mai înalt calificativ care poate fi acordat unei universități în România. 
    Continuând tradiția primei școli de învăţământ superior din Muntenia, “Schola Graeca et Latina” (1646–1652), înfiinţată în timpul domnitorului Matei Basarab, Universitatea ”Valahia„ din Târgoviște, în cei 25 de ani de la înființare (1992),  a reușit să devină o instituţie de prestigiu în spațiul universitar românesc, cu vocaţie europeană, care contribuie la dezvoltarea vieţii economice, sociale, politice şi culturale din fosta capitală a Ţării Româneşti.
Indreptarea legii
    Leagăn al culturii şi spiritualităţii româneşti, oraşul Târgovişte a constituit de-a lungul timpului un nucleu activ de dezvoltare a învăţământului umanist, aici fiind tipărite primele lucrări în limba română, dar şi reprezentativa lucrare „Îndreptarea legii” (1652), unul dintre primele coduri de legi din Europa redactate într-o limbă naţională. Ca răspuns la o îndelungată tradiție culturală, la distanță în timp, în contextul profundelor transformări politice şi sociale care au marcat România la începutul anilor 1990, avea să se nască școala juridică și administrativă târgovișteană.
   Încă de la înființare, facultatea și-a propus și promovează un proces de învăţământ de înaltă calitate, modern, orientat spre studenţi şi spre rezultatele învăţării, susţinut de resurse umane înalt calificate şi de o înfrastructură la nivelul standardelor internaţionale în domeniu.

 De peste două decenii, Facultatea de Drept şi Știinţe Administrative formează specialişti în domeniul juridic şi al ştiinţelor administrative, mulți dintre aceștia fiind astăzi nume sonore în domeniile lor de specializare, ocupând poziții-cheie în mediul profesional și/sau în viața publică.

   Astăzi, Facultatea de Drept și Științe Administrative oferă programe de pregătire universitară - studii de licență și master, in regim cu frecvență (IF) și la distanță (ID), acreditate ARACIS:

•     programe de studii universitare de licență - ”Drept” (IF și ID) și "Administratie publică" (IF);

•     programe de studii universitare de master - "Dreptul afacerilor" (IF) și "Administratie publică europeană" (IF).

   În funcție de programul de studii ales, absolvenții noștri pot poţi exercita o profesie juridică din sistemul justiției sau din alte domenii ale vieții publice (judecător, procuror, avocat, notar, consilier juridic șa.), pot fi funcţionari publici în administraţia publică din România (la nivel central sau local) sau în instituţii ale Uniunii Europene ori pot îmbrățișa o carieră în domeniul învățământului superior sau în cercetarea științifică.

 

 
 


FaLang translation system by Faboba