Evenimente de actualitate 

NOU! Vineri 17.11.2017 - Ziua internationala a studentului, invitatia AICI


 Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, din cadrul prestigioasei universitati VALAHIA din Targoviste, asigura o pregatire academica de inalta tinuta in domeniul stiintelor juridice si administrative.

Oferta educationala a facultatii este concretizata atat prin programele de studii de licenta, Drept si Administratie publica, invatamant cu frecventa si invatamant la distanta, cat si prin programele de studii de masterat, Dreptul afacerilor si Administratie publica europeana, programe de studii acreditate ARACIS.

Activitatea didactica este desfasurata de cadre didactice valoroase, cu vizibilitate nationala si internationala, in acord cu planurile de invatamant adaptate permanent cerintelor actuale europene si conectate la sistemul european de credite transferabile.

Cercetarea stiintifica este ilustrata de revista Valahia University Law Study, publicatie indexata in baze de date internationale, Centrul de cercetari in Stiinte Sociale si de numeroasele manifestari stiintifice nationale si internationale organizate de facultatea noastra.

De asemenea, relatiile de colaborare cu institutii similare din tara si strainatate, cu diverse autoritati si organizatii profesionale dar si cu edituri de referinta din tara, definesc preocuparea fundamentala de a forma specialisti cu inalta calificare, conferind eficienta si prestigiu activitatii desfasurata in cadrul facultatii. 

 

 
 
FaLang translation system by Faboba